Ken uw niet-klanten

NIDAP ondersteunt professionele opleidingsinstituten en eventbedrijven bij het verhogen van de salesconversie. Dat begint bij het goed begrijpen waarom een potentiële klant toch geen klant is geworden. Of waarom uw organisatie [als één van de beste aanbieders/specialisten] niet is uitgenodigd om een voorstel te doen, of waarom u niet in de gelegenheid bent gesteld om uw offerte door te spreken. Dit heeft vaak niet met de prijs te maken. Vaak spelen er andere zaken.

Het beter ‘begrijpen’ waarom een potentiële klant toch geen klant is geworden is een cruciale vraag. Als een pitch of offerte niet wordt omgezet in opdracht dan wordt meestal snel de energie weer in iets anders gestoken. De leercurve van sales kan vaak veel beter. Het niet binnenhalen van de opdracht is bovendien iets wat als persoonlijk falen kan worden beschouwd. Dat is geen optimale basis voor zelfreflectie.

Wij kijken naar datgene dat beïnvloedbaar is, en adviseren u op basis van onze bevindingen. Onze unieke marketingdatabase met honderden opdrachtgevers geeft u en ons kengetallen in saleskansen per marktsegment [combinatie van uw dienst en een sector of doelgroep]. Onze kwalitatieve gesprekken met beslissers [niet-klanten] geven specifiek inzicht in selectie en besluitvorming en keuzes die gemaakt zijn en worden. Hierbij kijken we ook naar de niet-rationele aspecten in het salesproces. Investeer eens op een andere manier in sales. Organiseer een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail of bel met Jaime Donata [06 28164941] [jaimedonata@nidap.com] of Paul van der Wal [06 22807476] [paulvanderwal@nidap.com].

No Comments Yet.

Leave a comment