Opdrachtgevers van zakelijke evenementen [b2b, b2c en intern] in kaart

Heeft u behoefte aan informatie over de markt voor business-to-consumer, business-to-business of interne events. NIDAP heeft in juli  haar monitor onderzoek onder 400 grote en middelgrote, opdrachtgevende organisaties met meer dan 100 werknemers succesvol afgerond. Veel tijd is besteed aan de selectie van de juiste persoon c.q. beslisser of beïnvloeder bij het uitbesteden van events [organisatie, catering, locatie]. De inzichten die u krijgt op basis van dit rapport vergroten het succes van uw marketingbeleid en salesactiviteiten.

Wij monitoren de grotere en middelgrote opdrachtgevers van evenementen. De informatie bestemd voor marketingmanagement van exclusieve eventlocaties, hotels, professionele partycentra/venues, en professionele live communicatie, entertainment en organisatiebureaus.

Geïnterviewd zijn de event professionals [incompany specialist  met een  eventbudget] én de  ‘brede doelgroep van opdrachtgevers van personeels- en zakelijke evenementen  [van directiesecretaresse tot productmanager]. De groepen zijn apart gerapporteerd.

Het rapport is interessant voor locaties [van hotel, congreslocatie tot casino].

Dit exclusieve NIDAP Market report kost 3.250 euro exclusief btw.

Al vanaf 3.750 euro is het mogelijk om de analyses voor uw organisatie op maat af te stemmen [regio, naamsbekendheid]. Na de aankoop  kunt u  bij NIDAP altijd terecht voor verdere analyses op basis van de inhoud van het rapport. Hieraan zijn in principe geen extra kosten verbonden. Wij helpen u graag verder met aanvullende analyses en marketingacties.

Voor bestelling van het rapport of voor vragen over [analyse]mogelijkheden mailt u naar Martijn Pelle [martijnpelle@nidap.com].

No Comments Yet.

Leave a comment