Markt voor bedrijfsevents in kaart gebracht

NIDAP heeft de markt voor zakelijke- en personeelsevenementen opnieuw in kaart gebracht

Voor professionele spelers op het gebied van zakelijke- en personeelsevenementen, locaties/accommodaties en entertainment kan het van belang zijn om een extern bureau in te schakelen voor analyse van de markt, de beslissers en de behoefte aan events.

De NIDAP evenementenmonitor meet de behoefte, bestedingen en besluitvorming van opdrachtgevers van zakelijke- en personeelsevenementen. Waarom wordt dit onderzocht? Nieuwe communicatie- en informatietechnologieën, kleinere budgetten, duurzaam handelen (en eten) en beperkte tijd en (reis)bereidheid zullen leiden tot andere verdienmodellen.

NIDAP is het enige bureau in Nederland dat al 12 jaar kwantitatieve gegevens over deze markt beschikt. Deze informatie is voor dienstverleners onmisbaar bij het opstellen van financiële- en sales analyses, prognoses en het budgetteren van investeringen en marketinguitgaven.

Meer weten? Kijk op onze projectenpagina of neem contact met ons op.

Martijn Pelle | martijnpelle@nidap.com

No Comments Yet.

Leave a comment