Hoe staat uw opleidings- en trainingsinstituut in de B2B markt?

Nederlandse bedrijven en instellingen gaan meer uitgeven aan het incompany bijscholen van hun medewerkers, zo constateerde NIDAP in het bedrijfsopleidingen- en trainingenonderzoek 2014. Bent u als opleider of trainingsorganisatie wel voldoende in beeld bij open en incompany beslissers? Welke opdrachten loopt u hierdoor mis? Welke new business kansen liggen er nog voor uw organisatie?

Het nieuwe NIDAP onderzoek naar de markt voor professional education gaat voor de 22ste keer eind dit jaar van start. Wij ondervragen ongeveer 400 HR beslissers van de grootste Nederlandse bedrijven en instellingen over hun opleidingsbeleid, -inkoop & budgetten en de inschakeling daarbij van professionele opleidings- en trainingsinstituten.

Voor u als opleider kunnen wij:
1. Uw positie meten onder de ‘verwijzers’ doelgroep [400 HR- & opleidingsmanagers] en uw positie vergelijken met uw belangrijkste concurrenten.
2. Vragen toevoegen aan de vragenlijst die relevant zijn voor uw organisatie in 2015.

Deze specifieke analyses voor uw organisatie worden exclusief aan u gerapporteerd. In de rapportage gaan we daarnaast in op de marktontwikkelingen [o.a. beleid, inkoop, budget, besluitvorming] in de specifiek voor u belangrijke sectoren en klantgroepen.
NIDAP presenteert de resultaten en dit wordt gevolgd door een discussie of workshop met medewerkers van uw organisatie. Hierin gaan we samen aan de slag met het duiden van de resultaten en de betekenis hiervan voor uw organisatie.

Voor meer informatie, kijk op onze projectpagina. U kunt uiteraard te allen tijden contact opnemen met Martijn Pelle [martijnpelle@nidap.com] of Paul van der Wal [paulvanderwal@nidap.com].

No Comments Yet.

Leave a comment