De zakelijke B2B LLL-markt in 2018 voor instituten, hogescholen en universiteiten

NIDAP zal in het voorjaar van 2018 opnieuw de zakelijke markt voor incompany en open opleidingen en trainingen onderzoeken. Uit onze onderzoeken blijkt dat er heel veel intern en incompany geleerd wordt. Een toekomstbestendig opleidingsinstituut bouwt ook op dit vlak aan haar continuïteit.

Het NIDAP B2B-opleidingsonderzoek is commercieel en qua marketingstrategie zeer interessant voor opleiders die zich meer op de B2B opleidingsmarkt willen richten. Het gaat u media en markteinguitgaven en tijd besparen

Wij meten per sector de marktomvang, de kansen op inschakeling van instituten en andere aanbieders en de interne leer- en ontwikkelvragen die spelen. Het onderzoek bestaat uit verschillende af te nemen modules. Deze gegevens worden door NIDAP jaarlijks (dus ook van de afgelopen jaren) verzameld.

  • Analyse van uw B2B-marktpositie, bekendheid en doelgroepen die u kennen
  • Analyse van uw B2B-afnemers
  • Analyse van uw B2B-inschakelingskansen en verbeterpunten
  • Analyse van uw B2B-marktbehoefte aan opleidingen,
  • Analyse van uw B2B-markt voor opleidingsgerelateerde diensten
  • Analyse van uw B2B kansen qua e-learningcontent, LMS en leerplatforms

Voor meer informatie neem contact op met Paul van der Wal of Martijn Pelle van NIDAP

No Comments Yet.

Leave a comment