Vacatures

Vacature voor een pientere administratieve ondersteuning met verborgen commercieel talent

NIDAP is een advies en onderzoeksbureau dat werkt voor kennisorganisaties, variërend van roc’s, hogescholen of business universiteiten, educatieve uitgevers, training en opleidingsinstituten en learning technology bedrijven. Wij hebben twee vacatures.

Vacature voor pientere administratieve ondersteuning op HBO of WO denkniveau (een afgeronde VWO/Gymnasium opleiding is ook voldoende). Tevens kan je ons helpen bij het telefonisch contact houden met klanten en relaties (flexibel 16-24 uur per maand).

Voor de administratieve verwerking zoeken wij iemand die ons komt helpen. Je werkt gestructureerd en kunt overweg met computerprogramma’s zoals Excel. Daarnaast hebben wij een groot netwerk binnen onderwijsinstellingen die onze mooie producten en diensten niet kennen of daar mogelijk meer over willen horen. Jij neemt contact met ze op en als zij meer willen weten of informatie wensen dan geef je dat intern door aan jouw collega’s of je maakt een afspraak voor een presentatie. Je collega’s zijn inhoudelijk deskundig en nemen het contact over.

Locatie op ons kantoor in Amsterdam-centrum. Werkdagen en werktijden in overleg te bepalen.

Ben je geïnteresseerd of wil je eens langskomen? Ben je alleen geïnteresseerd in het administratieve of alleen het commerciële werk: solliciteer dan ook! Stuur ons je CV en wij nemen contact met jou op. paul@nidap.com

Data scientist of (markt)onderzoeker in wording  (flexibel 12-24 uur per week)

Voor het samenstellen van analyse rapporten voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar een nieuw talent. Je bent analytisch, bèta en kunt zelfstandig en gefocussed met zorg en aandacht werken met onze innovatieve analyses in grote databases. Je kunt overweg met SPSS , Excel. Ervaring met Power BI of R is handig maar geen must. Uiteraard leren we je in de praktijk waar nodig bij.

NIDAP is een advies en onderzoeksbureau dat werkt voor kennisorganisaties, variërend van (commerciële) hogescholen of business universiteiten, educatieve uitgevers, training en opleidingsinstituten en (E-)learning technology bedrijven.

Wij stellen voor onze klanten data driven analyses en adviezen op over hun (concurrentie) positie en kansen in een voortdurend veranderende Leven lang leren markt. De meeste klanten hebben een langdurige samenwerkingsrelatie met ons. De meeste projecten zijn gebaseerd op onze meerjarige monitorstudies. Daarnaast voeren wij ook kwalitatief en kwantitatief expertonderzoek en beleidsonderzoek uit. Ook zijn actief binnen de onderwijssector en healthcare.

Ben je geïnteresseerd of wil je eens langskomen? Stuur ons je CV en wij nemen contact met jou op. paul@nidap.com  en martijn@nidap.com

Nog geen CV?

Kijk eens op onderstaande site. Met hulp van EU-geld is een site gemaakt waarmee je online je CV kan opstellen, up-to-date houden en sollicitatiebrieven kunt versturen. Gratis zonder enige ongewenste bijvangst:

https://europass.cedefop.europa.eu/editors/nl/cv/compose