Vacatures

NIDAP is een advies en onderzoeksbureau dat werkt voor kennisorganisaties, variërend van roc’s, hogescholen of business universiteiten, educatieve uitgevers, training en opleidingsinstituten en (E-)learning technology bedrijven.

Vacature voor pientere administratieve ondersteuning op HBO of WO denkniveau (flexibel 12-16 per maand)

Voor de administratieve verwerking (en af en toe ook andere klusjes) zoeken wij iemand die ons 2 keer per maand komt helpen. Je werkt gestructureerd en kunt overweg met computerprogramma’s zoals Excel. Locatie op ons kantoor in Amsterdam-centrum. Werkdagen en werktijden in overleg te bepalen.

Ben je geïnteresseerd of wil je eens langskomen? Stuur ons je CV en wij nemen contact met jou op. paul@nidap.com

Stagiair Data-analyse voor data scientist of (markt)onderzoeker in wording  (flexibel 12-24 uur per week)

Voor het samenstellen van analyse rapporten voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar een nieuw talent. Je bent analytisch, bèta en kunt zelfstandig en gefocussed met zorg en aandacht werken met onze innovatieve analyses in grote databases. Je kunt overweg met SPSS , Excel. Ervaring met Power BI of R is handig maar geen must. Uiteraard leren we je in de praktijk waar nodig bij.

NIDAP is een advies en onderzoeksbureau dat werkt voor kennisorganisaties, variërend van (commerciële) hogescholen of business universiteiten, educatieve uitgevers, training en opleidingsinstituten en (E-)learning technology bedrijven.

Wij stellen voor onze klanten data driven analyses en adviezen op over hun (concurrentie) positie en kansen in een voortdurend veranderende Leven lang leren markt. De meeste klanten hebben een langdurige samenwerkingsrelatie met ons. De meeste projecten zijn gebaseerd op onze meerjarige monitorstudies. Daarnaast voeren wij ook kwalitatief en kwantitatief expertonderzoek en beleidsonderzoek uit. Ook zijn actief binnen de onderwijssector en healthcare.

Ben je geïnteresseerd of wil je eens langskomen? Stuur ons je CV en wij nemen contact met jou op. paul@nidap.com  en martijn@nidap.com

Nog geen CV?

Kijk eens op onderstaande site. Met hulp van EU-geld is een site gemaakt waarmee je online je CV kan opstellen, up-to-date houden en sollicitatiebrieven kunt versturen. Gratis zonder enige ongewenste bijvangst:

https://europass.cedefop.europa.eu/editors/nl/cv/compose