Werkwijze

NIDAP is een toegewijd bureau dat zich snel kan verplaatsen in een specifieke (onderwijs)sector, dienst of beroepsgroep. Qua innovatief leren zien wij grote veranderingen binnen de zorgsector. NIDAP is ingeschakeld door o.a. Noordhoff Health, Utrecht Medisch Centrum en Bohn Stafleu van Lochem voor (internationaal) onderzoek naar markten voor trainingen en opleidingen.

Wij hebben een aantal gestandaardiseerde onderzoeksproducten waarmee afzonderlijke (deeltijd en voltijd, master en bachelor) opleidingen snel kunnen beoordeeld op marktkansen en verbeterpunten. Wij voeren veel maatwerk (portfolio) analyses en adviestrajecten uit voor onze opdrachtgevers, educatieve uitgevers, hogescholen, bekostigde en business universiteiten. Onze high-end onderzoeks en (big data) analyse tools en expertise worden voortdurend doorontwikkeld en wij gaan mee met belangrijke en voortdurende veranderingen in de ontwikkelbehoefte van organisaties en mensen. 

NIDAP staat haar relaties en opdrachtgevers als partner terzijde. Wij streven naar oprechte, intensieve en liefst langdurige relaties met onze klanten. Hierdoor ontstaan goede en nuttige producten.