Business events rapport

De zakelijke evenementen markt blijft een interessante, conjunctuurgevoelige industrie. Een interessant domein voor onderzoek. NIDAP is het enige bureau in Nederland dat jaarlijks de markt voor zakelijke events onderzoekt.

In de Q2 en Q3 van 2017 heeft NIDAP de zakelijke eventmarkt onderzocht. In het jaarlijkse onderzoek staat de behoefte, bestedingen en inkoopgedrag van zakelijke eventmanagers in organisaties vanaf 100 werknemers centraal.

Rapport

De rapportage (die ook meerjarig inzicht geeft) is geschikt voor als onderbouwing of beoordeling van haalbaarheidsplannen en exploitatieplannen (en begrotingen).  Het rapport bevat naast een serie relevante trends ook inzicht in financiële kengetallen. Dus zowel salesverwachtingen, product doelgroep veronderstellingen als ook financiële begrotingen kunnen nader ondersteund worden met input uit het rapport.

Het rapport wordt in pdf toegezonden. Voor bestelling of meer informatie mail: paulvanderwal@nidap.com . De kosten voor het rapport inclusief after sales bedragen 2.500 euro exclusief btw.

NIDAP onderzoekt al meer dan 15 jaar de markt voor zakelijke evenementen.  Tot de opdrachtgevers van dit onderzoek behoren landelijke dienstverleners op het gebied van zakelijke evenementen.  NIDAP is onafhankelijk. De resultaten geven inzicht in de meerjarige ontwikkelingen en trends.

 

 

Comments are closed.