Business events rapport

De zakelijke evenementen markt blijft een interessante, conjunctuurgevoelige industrie. Een interessant domein voor onderzoek. NIDAP is het enige bureau in Nederland dat jaarlijks de markt voor zakelijke events onderzoekt. De focus in de komende onderzoeken ligt meer op kennisevents als onderdeel van het leven lang leren en ontwikkelen.

In de Q2 en Q3 van 2017 heeft NIDAP de zakelijke eventmarkt voor het laatst onderzocht. In het jaarlijkse onderzoek staat de behoefte, bestedingen en inkoopgedrag van zakelijke eventmanagers in organisaties vanaf 100 werknemers centraal. Op aanvraag doen wij een nieuwe meting in 2019.

Rapport

Het rapport is met name interessant voor professionele aanbieders van kennisevents waarbij centraal staat : het overdragen van inzichten, kennis, het opdoen van vaardigheden en nieuwe relaties al dan niet in combinatie met andere (leer)vormen zoals bijvoorbeeld online learning, terugkomdagen, vakpublicaties. Tot onze relaties behoren universiteiten, uitgevers, opleiding en traininginstituten.

Voor meer informatie mail: paulvanderwal@nidap.com

NIDAP onderzoekt al meer dan 15 jaar de markt voor zakelijke evenementen. Tot onze opdrachtgevers van dit onderzoek behoren landelijke dienstverleners op het gebied van zakelijke evenementen.  NIDAP is onafhankelijk. De resultaten geven inzicht in de meerjarige ontwikkelingen en trends. 

 

 

Comments are closed.