PO VO Nascholing & Onderwijsadvies

NIDAP zal in het eerste kwartaal van 2020 de ‘markt’ voor nascholing en professionalisering in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs in kaart brengen.

NIDAP geeft al meer dan 8 jaar inzicht in hoe de markt voor nascholing en professionalisering van VO (en PO) scholen in elkaar steekt. Wij gaan in dit kwartaal dit onderzoek weer herhalen (8e editie).

De focus van ons onderzoek ligt vooral op thema’s en onderwerpen waarin docententeams of individuele docenten zich  willen ontwikkelen, de programmakeuze, de leervormen en de rol die ‘externen’ zoals universiteiten, hogescholen en onderwijsadviesbureaus hierbij kunnen spelen.

Wij verzamelen aldus informatie voor universiteiten, hogescholen en onderwijsadviesbureaus die actief zijn op het gebied van professionalisering, advisering en nascholing. Heel concreet zijn hierbij ook de bekendheidscijfers, imago en kwaliteitsscores, de net promoter score (NPS) van aanbieders.

Ten aanzien van de opleiding- en adviesbehoefte meten wij wat er speelt binnen de school en voor welke thema’s en onderwerpen er nascholing, advies en professionalisering wordt ‘ingekocht’ of zal worden ingekocht.

Op verzoek van de afnemers van dit onderzoek meten wij ook de vraag naar een aantal specifieke onderwijsmasters, opleidingen en trainingen alsook de budgetten en besluitvorming hierover.

Het rapport, de data en conclusies is markt en marketinginformatie voor (landelijke of regionale) aanbieders van onderwijsmasters/bachelors, maatwerk of open trainingen of coaching & advies. Het geeft zicht waar u staat als organisatie en of u goed op koers bent. Participeren met vragen over uw organisatie kan al vanaf een laag bedrag. Vraag vrijblijvend een offerte of meer informatie aan. Wij zijn u graag van dienst.

  • Paul van der Wal : paul@nidap.com
  • Frank Eskes mail : frankeskes@nidap.com

Comments are closed.