NIDAP

NIDAP is een strategische denktank voor de onderwijs en opleidingsaanbieders van Nederland. Wij baseren ons op gedegen onderzoek en 25 jaar expertise.  Voor ons telt het resultaat, het effect, de verandering. Onderwijsmarkt en arbeidsmarkt. 360 graden rond. Wij doen altijd ons huiswerk, wij maken waar wat wij afspreken. Geen grote stappen, maar doelgericht en genuanceerd. Liever eerst nog eens goed nadenken. Samen met onze opdrachtgevers. Dat zijn vooral universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Marktverkenningen, doelmatigheidsonderzoek, positionering- en merkonderzoek en de analyse van het complete onderwijsportfolio.

Bij NIDAP werkt een wisselende mix van talentvolle econometristen, psychologen, economen, sociologen/politieke wetenschappers en onderwijskundigen. Door deze verscheidenheid is NIDAP goed in staat om complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en creatieve oplossingen te vinden. Daarbij staat een ‘data driven’ en methodologische instelling voorop.

drs Paul van der Wal, Partner, Research Consultant

drs Frank Eskes, Research & Methodology Consultant

Martijn Pelle, Partner, Research & Project Director

drs Matthijs Endt,  Research Data Analyst & Reporting

Wij werken veel samen met marketing-en communicatiemanagers, brand- en productmanagers, directies en besturen binnen hogescholen, opleidingsinstituten, training bureaus, e-learning bedrijven, educatieve uitgevers en universiteiten. Daarnaast verrichten wij onderzoek voor en over financiële dienstverleners, private equity bedrijven, financiële- en zakelijke beroepsverenigingen, kennisinstituten en organen binnen Europese Unie (EU)


Samenwerkingspartners NIDAP

Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen van Nederland

Textkernel/Jobfeed realtime jobdata en jobdata-analytics

TwynstraGudde [het beste adviesbureau van Nederland. Samen doen we opdrachten in het hoger onderwijs] https://www.twynstragudde.nl

Lid van:

MOA [Center for information Based Decision Making & Marketing Research]

DAIR [Dutch Association for Institutional Research]

lid van 

Publicatie- en persbeleid

De onderzoeksrapportages van NIDAP zijn eigendom van de opdrachtgever. Het downloaden van rapporten en factsheets [producten / diensten van NIDAP met relevante inhoudelijke informatie voor klanten en prospects] vanaf deze site is toegestaan. Het gebruik van deze informatie is uitsluitend toegestaan bij vermelding van de bron.